2-7 arbetsdagar

Dahlia (Grafiska blad)

Etablerade konstnärer
950 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 42 cm
  Upplaga: 120 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: 300 grams bomullspapper
 • Produktbeskrivning
 • Dahlia av Malin Signahl:
  – Tavlan Dahlia är inspirerad en av sensommarens vackra Dahlior. Blommor på lång stjälk som är fina att ställa i vas under sensommarmånaderna när kvällarna fortfarande är ljumma och hösten är runt hörnet. För mig är dahliorna med sin rika blomning en av de absoluta favoriterna i sommarbuketterna. –
  - I motivet har jag arbetat med kontrastverkan mellan ljus och mörker som bärande bildelement.- De mörkare ytorna i bilden kontrasterar emot och lyfter de ljusare partierna. Jag har också använt mig av akvarellens flödighet vilket blir spännande i ett stort motiv.

  Grafiskt blad av Malin Signahl
  Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar.
  Malin Signahls tavlor är rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen det viktigaste för att skapa den lätta känslan som kännetecknar hennes tavlor. Här syns den romantiska, vackra anemonen avteckna sig mot pappret med flödande, grå akvarelltoner.
  Motivet Dahlia är ett grafiskt blad i begränsad upplaga, numrerat och signerat av konstnären. Måttet för det grafiska bladet är 30 x 42 cm och säljs hos oss på noagallery.se
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fjäril (turkos)
2-7 arbetsdagar
950 kr
Flower Portrait 2
2-7 arbetsdagar
950 kr
Tulip (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
950 kr

Andra köpte även

Speleman
2-7 arbetsdagar
fr. 1600 kr
Fjäril (rosa)
2-7 arbetsdagar
950 kr
Cloud storage in Gumboda
2-7 arbetsdagar
fr. 1600 kr
Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska