2-7 arbetsdagar

Flower Portrait 4

Etablerade konstnärer
950 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 30 m
  Upplaga: 200 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Akvarell , Pigment print
  Tillverkad på: 300 grams bomullspapper
 • Produktbeskrivning
 • Malin Signahl om "Flower Portrait 4":
  "Det här motivet är det fjärde i min kollektion 'Blomsterporträtt', som består av sammanlagt sex motiv. Just blommor är ett återkommande tema i min konst, såväl som ett finstämt uttryck. Jag skulle säga att mina bilder är som en ordlös berättelse, lite som ett visuellt soundtrack".
  Pigment print i begränsad upplaga
  Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen och de växlande årstiderna vilket är någonting som ofta återspeglas i hennes blomstrande motiv. Hennes senaste bildserie "Blomsterporträtt", är en serie skira och krispiga målningar av blommor. Serien för noagallery.se består av sex motiv, däribland "Flower Portrait 4" och "Flower Portrait 5”. Motiven är tryckta på 300 grams syrafritt fine art papper i 100 procent bomull, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Upplagan är begränsad till 200 exemplar. Storleken på motivet är 30 x 30 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Graceful Red
2-7 arbetsdagar
Kampanj
4675 kr 5500 kr
Flower Portrait 1
2-7 arbetsdagar
950 kr
Poppy
Original
2-7 arbetsdagar
21000 kr
Flower Portrait 5
2-7 arbetsdagar
950 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska