Stäng
Dahlia (Grafiska blad)

Dahlia (Grafiska blad)

Malin Signahl
950 kr
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
I lager
Specifikation
Storlek:
30 cm x 42 cm
Upplaga:
120 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
300 grams bomullspapper

Dahlia av Malin Signahl:

– Tavlan Dahlia är inspirerad en av sensommarens vackra Dahlior. Blommor på lång stjälk som är fina att ställa i vas under sensommarmånaderna när kvällarna fortfarande är ljumma och hösten är runt hörnet. För mig är dahliorna med sin rika blomning en av de absoluta favoriterna i sommarbuketterna. –

- I motivet har jag arbetat med kontrastverkan mellan ljus och mörker som bärande bildelement.- De mörkare ytorna i bilden kontrasterar emot och lyfter de ljusare partierna. Jag har också använt mig av akvarellens flödighet vilket blir spännande i ett stort motiv.

Grafiskt blad av Malin Signahl

Konstnären Malin Signahl hämtar inspiration från naturen, dess färger och årstider som kommer och går, vilket återspeglas i hennes motiv som domineras av blommor och fjärilar.

Malin Signahls tavlor är rytm, harmoni och det poetiska uttrycket i naturen det viktigaste för att skapa den lätta känslan som kännetecknar hennes tavlor. Här syns den romantiska, vackra anemonen avteckna sig mot pappret med flödande, grå akvarelltoner.

Motivet Dahlia är ett grafiskt blad i begränsad upplaga, numrerat och signerat av konstnären. Måttet för det grafiska bladet är 30 x 42 cm och säljs hos oss på noagallery.se


Se alla Malin Signahls motiv!