2-7 arbetsdagar

You only you

700 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 50 cm
  Kategori: Print
  Teknik: Tryck
  Tillverkad på: GalerieArt Matt 250 grams högbestruket papper med matt ytfinish.
 • Produktbeskrivning
 • ”You only you” av Susanne Åkeson Rosencrantz
  Susanne Åkeson Rosencrantz har skapat ett print, You only you. Som ofta i Susannes skapande har hon fokus på människan, kärleken och detaljerna. Konstverk som är mycket populära som gåvor till någon man tycker om. Tvåsamheten och dom drömska ögonen i detta verk skapar en nyfikenhet och ett verk som är svårt att ta blicken ifrån.
  Print av Susanne Åkeson Rosencrantz
  Kärleken är ett återkommande tema i Susanne Åkeson Rosencrantz konst. Hennes tavlor sprakar alltid av färg och intensitet och hon målar oftast i akryl med både penslar och knivar. You only you är ett print som säljs på noagallery.se. Bladet mäter 70 x 50 centimeter, ramas den i en standardram med samma mått kan de vita kanterna användas som passepartout.
  OBS! Ram ingår ej.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Vittnet
2-7 arbetsdagar
3300 kr
Mother Africa
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 6st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska