Original
Såld

Vildrosor 1

Etablerade konstnärer
17000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 40 x 1.5 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Canvasduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Vildrosor 1 ” av Amanda Hellberg
  Amanda Hellberg är en omtyckt konstnär och författare som sällan målar nya original. Hennes två nya originalkonstverk Vildrosor 1 och Vildrosor 2 med inslag av bladguld är skapande speciellt för NOA Gallery 2021 och har den drömska, romantiska atmosfär som kännetecknar hennes verk. Amanda är klassiskt skolad och inspireras av impressionismens blomstermålare och rokokons sidentapeter. I hennes skapande möts naturen med en romantisk drömvärld som gränsar till det abstrakta. "Jag vill ta med betraktaren till en skymningsträdgård där man får vila bland vildblommorna och drömma sig bort", säger Amanda.
  Unikt original
  Vildrosor 1 är ett unikt original skapat av Amanda Hellberg i akryl på bomullsduk, uppspänd på trälist. Måttet på Vildrosor 1 är 40 x 40 x 1,5 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Lilla älskling, blå
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr
Lilla älskling, rosa
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr
Vår
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Sommar
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska