2-7 arbetsdagar

Lilla älskling, blå

Etablerade konstnärer
1499 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 31 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 41 cm x 41 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Studio Expressions Smooth 300 gr 100% cotton rag
 • Produktbeskrivning
 • Lilla älskling, blå:
  Amanda Hellberg lyssnar ofta på klassisk musik när hon målar men hämtar gärna inspiration från konst i alla dess former och tider, framför allt; impressionisternas fantastiska blomstermålningar såväl som rokokons ljuvliga väggmålningar och handmålade sidentapeter. Lilla älskling, blå föreställer ett par blåa, små babyskor och handlar om att vänta på, att få och att växa med ett barn och kan ses som en kärleks- förklaring eller hyllning till de små liven. Ett liknande motiv finns även i rosa, vid namn Lilla älskling, rosa.
  Dessa ljuvliga målningar är perfekta i barnkammaren och passar fint som dop- , namngivning- eller baby shower-gåva
  Akrylmålning i begränsad upplaga
  Amanda Hellberg skapar sagolika motiv i akryl, och målar i många lager färg på stora dukar, tills hon får fram djupet och atmosfären hon söker. Lilla älskling, blå är en akrylmålning som säljs exklusivt på Noagallery.se. Motivet är tryckt på Studio Expressions Smooth 300 gram, i en begränsad upplaga om 50 exemplar där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Dessa går att köpa antingen med eller utan vit ram, varav storleken är 31 x 31 centimeter utan respektive 41 x 41 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Lilla älskling, rosa
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr
Höst
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Sommar
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Vinter
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska