2-7 arbetsdagar

Vem borstar inte tänderna

Etablerade konstnärer
900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 x 21 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 40 x 30 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • "Vem borstar inte tänderna” av Stina Wirsén

  Stina Wirsén är en välkänd illustratör och konstnär, välkänd hos många för hennes finurliga uttryck om bl.a Vem djuren. Här får man bekanta sig med Nalle, Kanin, Katt, Nallegrisen och Fågel, kompisarna som leker, bråkar, bits och kramas. Uttrycken handlar om de existentiella frågorna i livet, om funderingar kring sin egen existens men också om sig själv i olika sammanhang.

  Stinas uttryck är unikt och med en sparsmakad färgpalett skapar hon detaljrika illustrationer, ofta med inspiration hämtad från modevärlden såväl som från resor till många av Europas huvudstäder.

  Grafik i numrerad och signerad upplaga

  Konstverket Vem borstar inte tänderna är ett grafiskt blad som säljs i en limiterad upplaga om 90 exemplar, numrerade och signerade av konstnären. Verken kan kompletteras med en handsnickrad ram och levereras då komplett och bara att hänga.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Vem är arg
2-7 arbetsdagar
fr. 900 kr
Vi ses vid fontänen
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
La vie en ville
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
Vems byxor
2-7 arbetsdagar
fr. 900 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland