2-7 arbetsdagar

Tre kronor

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 34 cm x 47 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 48 cm x 62 cm
  Upplaga: 78 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle 310 g
 • Produktbeskrivning
 • ”Tre kronor” av Karin Holmström
  Konstnären Karin Holmström kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. I Tre kronor återkommer Stockholm som motiv och målningen är en hyllning till huvudstaden i hennes karaktäristiska, svala färgskala.
  – Ett verk får inte vara för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren som en bok man läser och skapar sina egna bilder till, säger Karin. Tre kronor handlar om kärleken till Stockholm vår vackra huvudstad med mycket vatten, vackra vyer och en härlig känsla.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karin Holmströms motiv Tre kronor finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 78 exemplar. Motivet är ett pigment print efter ett original i akryl och finns att köpa med en speciellt utvald ram, inramad har den måttet 48 x 62 centimeter, annars är den 34 x 47 centimeter. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och en stämpel.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Grym
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Kärlek på Söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Ett öppet hjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Let´s dance
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Norr Mälarstrand
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Endast 5st kvar
Betraktaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska