2-7 arbetsdagar

Bamse

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 35 x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 45 x 55 cm
  Upplaga: 78 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • "Bamse" av Karin Holmström

  Bamse är ett grafiskt blad skapat av konstnären Karin Holmström. Hennes kreativa skapande spänner mellan människor och djur. Om verket berättar Karin: - Elefanten är ett djur som varit med i mina målningar i över 10 år. De återkommer till mig, och jag känner en stark koppling till dessa djur ända sedan min tid i Sydafrika och besök i Kreugerparken. Jag har skänkt flera stora originalmålningar som tillsammans inbringat mer än 200 000:- till välgörenhet och att rädda elefanterna. Det är det som jag är mest stolt över i mitt arbete som konstnär. Att jag kan bidra till det som ligger mig nära hjärtat. Under 2023 planerar jag en resa till Afrika för att återigen möta dem i det vilda och påbörja ett samarbete med en organisation i Afrika.

  Karin fortsätter: -Bamse heter vår katt och den här elefanten blev jag extra förtjust i och därför fick han heta Bamse. Jag älskar hur han går in i färgen och du behöver stanna till för att upptäcka vad mer för figurer som finns. Bl.a skymtar ett ansikte till vänster i Bamses öra avslutar Karin.

  Grafiskt blad i limiterad upplaga

  Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren.

  Bamse är ett grafiskt blad som säljs på Noagallery.

  Se alla tavlor av Karin Holmström här

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Fearless flow
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Peace Within
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Kärlek på Söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Grym
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Green & Kind
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland