2-7 arbetsdagar

Time machine

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 39 cm x 52 cm
  Upplaga: 350 numrerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • ”Time machine” av Tove Jansson:
  – Time machine är ett av flera grafiska blad som härstammar från Tove Janssons arbete som pågick under många år där hon skapande ett antal skämtsamma stripar om livet i Mumindalen, serien kallad ”Mumin in the Wild West”. Originalstripparna förstördes tyvärr men ett antal blad med skisser på stripparna hittades och några av dessa har man skapat Fine Art Prints på i numrerad upplaga. Time machine är ett av dessa motiv, ett motiv som aldrig visats tidigare. NOA Gallery säljer tre av dessa grafiska blad – välj mellan Time machine, The saloon eller On horseback.

  Detta verk är en reproduktion av sketcher som hittades efter Toves frånfälle. Verken finns i begränsad upplaga, varje blad är licenserad i en upplaga om 350 exemplar och har säljs i begränsad upplaga.


  Reproduktion i begränsad upplaga
  Time machine är ett grafiskt blad i numrerad upplaga om 350 exemplar. Verket är tryckt på Åldersbeständigt syrafritt papper och mäter 29 x 42 cm, kompletterad med vit eller svart ram är måttet 39 x 52 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Dangerous Journey
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
The saloon
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
On horseback
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Moomin on the Meadow
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland