Original
Såld

The warrior (original)

Etablerade konstnärer
23000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 150 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Linneduk
 • Produktbeskrivning
 • The Warrior (original):
  – Målningen är inspirerad av krigaren var och en av oss bär inom sig och kännetecknar den resa som kvinnor gjort genom generationer så länge vi kan minnas. Det röda står för livskraften och striden såväl som kärleken, passionen och livet. Det röda bandet runt ögonen är en krigsmålning som definierar striderna vi kämpar varje dag, kampen för våra rättigheter. Min önskan är att målningen ska tjäna som en påminnelse om hur vi fortfarande slåss, blöder och skapar liv och fortsätter att minnas vår inre krigare.
  Unikt original i akryl – endast ett exemplar
  Simona Florea målar i akryl och hämtar inspiration ur händelser som äger rum i vardagen och hennes målningar berättar om livet i stort såväl som särskilda reflektioner, processer och upplevelser. The Warrior (original) är en originalmålning och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se, men motivet finns även som pigment print i en begränsad upplaga här. Storleken på originalmålningen är 100 x 150 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Copenhagen 2022
Original
2-7 arbetsdagar
30000 kr
Endast 1st kvar
Pride
Original
2-7 arbetsdagar
23000 kr
Endast 1st kvar
Heavens within
Original
2-7 arbetsdagar
4500 kr
Endast 1st kvar
My soul is blue
Original
2-7 arbetsdagar
32000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska