Original
2-7 arbetsdagar

Pride

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
23000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Linneduk
 • Produktbeskrivning
 • Pride:
  – Efter att ha läst om både Stonewall upproret där allt började, LGTBQ gemenskapen, Prideflaggan och kampen för grundläggande mänskliga rättigheter för alla insåg jag hur lite jag vet om denna kamp berättar konstnären Simona Florea.
  – Det viktigaste är ”lev och låt leva”, vi är alla jämställda, vi har alla ett liv att leva så lyckligt vi bara kan. – Och det i samklang med vad våra själar dikterar.
  - Vem vi älskar, hur vi väljer att uttrycka vårt sanna jag och vägen hur vi tar oss dit vi vill är inte någon annans ensak, det är bara upp till mig och mitt beslut ska respekteras.
  Unikt original i akryl
  Simona Florea målar i akryl och hämtar inspiration ur vardagen. Hennes konst berättar om livet i stort, såväl som särskilda reflektioner, erfarenheter och intryck.
  Pride är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se.. Storleken på originalmålningen är 100 x 100 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

THAT’S HOW THE COOKIE CRUMBLES

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
12500 kr
ZERO F’s GIVEN

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
5000 kr
THE PANKHURSTS

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
8000 kr
My soul is blue
Original
2-7 arbetsdagar
32000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska