2-7 arbetsdagar

The Lion

3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 64 cm x 48 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 75 cm x 61 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • The Lion" av Patrik Jonson:
  Konstverket The Lion är ett foto taget på ca 20 meters djup under ett nattdyk på Moalboal, Filippinerna 2018. Drakfisken är ofta ute och jagar på natten, den har sju gifttaggar på ryggen på ryggfenan. – Det är en otroligt vacker fisk med sina påfågelspön säger Patrik. - Jag försöker alltid att fokusera på fiskens ögonen, som ni ser här så är ögonen i fokus, dom ser ut som vattendroppar. - Jag försöker även att försöka ta fram personligheten mer än bara en fisk, så här är Göran avslutar Patrik.
  Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.
  Fotografi i limiterad upplaga
  NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland The Lion . Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 64 x 48 cm, kompletterad med ram inkl reflexfritt glas är måttet 76 x 61 cm.
  Kamera: Nikon D850 60mm macro lins
  Inställningar: f11, 1/80, ISO 100 dubbla blixtar
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Heart
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Pygmy Seahorse
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Soft Coral
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Nemo in his Anemone
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland