2-7 arbetsdagar

Manta Ray

3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 64 cm x 48 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 75 cm x 61 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Manta Ray" av Patrik Jonson:
  Konstverket Manta Ray är ett foto av Manta Ray eller Djävulsrockan som den också kallas. Den mäter ca 2,5 m mellan vingarna och bilden är tagen på Maldiverna 2018. Mantan är helt ofarlig fast den har ett skrämmande namn på svenska. Den lever på att äta plankton som den tar in mellan sina armar/horn längst fram.
  - Alla mantor har olika mönster på sin kropp och är därför unik berättar Patrik. - När man fotat en manta kan man skicka in bilden till en organisation som dokumenterar alla mantor och har den inte påträffats tidigare kan du få möjligheten att namnge den. Denna gång såg jag mantan på ca 20 meter håll, rakt på väg emot mig så jag hade gott om tid att ställa in blixtar och kameran på exakta världen. Målet var att ta bilden exakt när mantan kom fram till solen – och det lyckades.
  Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.
  Fotografi i limiterad upplaga
  NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Manta Ray. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 64 x 48 cm, kompletterad med ram är måttet 75 x 61 cm.
  Kamera: Nikon D850 med 8-15 mm(9mm) fisheye lins dubbla blixtar.
  Inställningar: ISO 320, f14, 1/250
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Heart
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Pygmy
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Pygmy Seahorse
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
The Lion
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska