2-7 arbetsdagar

Amazing visibilitet

3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 48 x 64 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 61 x 75 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Syrafritt åldersbeständigt papper 100% boumll
 • Produktbeskrivning
 • Amazing visibilitet" av Patrik Jonson:
  Konstverket Amazing visibilitet är ett foto tage av undervattensfotografen Patrik Jonson. Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.
  Om fotot berättar Patrik: "Man blir så lycklig av av att man kan fortfarande få simma runt i kristallklara vatten som här. Och man hoppas att även generationer efter oss kommer att få uppleva det samma. Fast man känner en viss tveksamhet inför framtiden, när dom stora ledarna på jorden är mer bekymrade överk ekonomi istället för att ta hand om det fantastiska arv som vi har fått äran att ta vara på".Foto Är taget under julen 2021 utanför Teneriffa.
  Fotografi i limiterad upplaga
  NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Amazing visibilitet. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 48 x 64 cm, kompletterad med ram är måttet 61 x 75 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Pygmy Seahorse
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Nemo Family
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Manta Face
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Close up Morey
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska