Slutsåld

Tennis for Peace Billgren/Söderling 40 cm Signerade

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
19000 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm
  Upplaga: 199 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
  Tillverkad på: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Tennis for peace by Billgren och Söderling" 40 cm
  Stöd kampen mot våldet genom att köpa Ernst Billgren och Robin Söderlings version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärds 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.
  Billgren och Söderlings egen tolkning av symbolen fick namnet Tennis for peace by Billgren och Söderling som är skapad genom ett spektakulärt bollande med färger och tennisbollar för att skapa detta fantastiska konstverk. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.
  Bara tre signerade exemplar 40 cm
  Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Ernst Billgren och Robin Söderling för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i tre olika storlekar – 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter.
  Tennis for peace är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga. Det finns endast 499 exemplar av den mindre storleken, 199 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar av den största. Bara tre exemplar i mellanstorleken är personligt signerade, liksom fem exemplar i den mindre storleken. Ett äkthetscertifikat medföljer.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska