Slutsåld

Tennis for Peace Billgren/Söderling 40 cm Signerade

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
19000 kr

Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm
  Upplaga: 199 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
  Tillverkad på: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Tennis for peace by Billgren och Söderling" 40 cm
  Stöd kampen mot våldet genom att köpa Ernst Billgren och Robin Söderlings version av det unika samlarobjektet, tillika den berömda skulpturen Non-Violence. Originalet designades av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärds 1980 som en symbol för och hyllning till John Lennons kamp för en fredlig värld.
  Billgren och Söderlings egen tolkning av symbolen fick namnet Tennis for peace by Billgren och Söderling som är skapad genom ett spektakulärt bollande med färger och tennisbollar för att skapa detta fantastiska konstverk. Allt överskott av försäljningen går till den ideella organisationen Non-Violence Project Foundation vars mål och syfte är att minska våldet i samhället.
  Bara tre signerade exemplar 40 cm
  Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking. Skulpturen designad av Ernst Billgren och Robin Söderling för Non-Violence Art Project finns att köpa på Noagallery.se i tre olika storlekar – 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter.
  Tennis for peace är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga. Det finns endast 499 exemplar av den mindre storleken, 199 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar av den största. Bara tre exemplar i mellanstorleken är personligt signerade, liksom fem exemplar i den mindre storleken. Ett äkthetscertifikat medföljer.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Skomakaregatan i Malmö
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Dangerous Journey
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bilmek

Nyhet

2-7 arbetsdagar
1900 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland