2-7 arbetsdagar

Stay

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 72 cm x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 63 x 52 cm
  Upplaga: 200 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Canvasduk inramad med en svart handsnickrad ram
 • Produktbeskrivning
 • Marie Plosjö om "Stay":
  "Jag är väldigt passionerad av djur och leker gärna med starka, klara färger. Jag gillar när det blir en balans i färgkompositionen – när det abstrakta möter och kombineras med det realistiska, så att det inte bara blir som ett foto. Motivet 'Stay' föreställer förvisso en tiger, vilket kan tyckas skilja sig och vara långt ifrån mina andra motiv, men jag skulle säga att de i själva verket är i linje med varandra och har samma nämnare. Jag vill föda känslor och tankar med alla mina verk".

  Kollektion med exotiska djurmotiv
  Konstnären Marie Plosjö skapar färgstark konst i intensiva kulörer, där nakna kvinnokroppar är ett återkommande motiv bland hennes verk. I denna kollektion ser vi istället rovdjur som tigrar och lejon men strävan efter lycka går att applicera på samtliga motiv, så även dessa – menar konstnären. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Stay" och "Savior" som ingår i samma kollektion. Det här är ett pigment print i begränsad upplaga. Motivet är tryckt på fine art papper och går att köpa antingen utan eller med svart ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Bowie
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Midnight watcher
2-7 arbetsdagar
15000 kr
Endast 5st kvar
My body my decision
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
In the eye of the beholder
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Hero
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Savior
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Circle of Life
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Black Beauty
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Endast 1st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland