2-7 arbetsdagar

Bowie

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 54 cm x 45 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 66 cm x 60 cm
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Marie Plosjö om "Bowie":
  "Jag inspireras av starka människor som vågar sticka ut och vara sig själva. David Bowie var en grym inspiratör och en färgstark personlighet. När jag skapande den här tavlan hade mitt målande förändrats. Jag målade med kraftigare färger och med mer styrka. Jag vågade mer och visste vad jag ville förmedla. Man skulle kunna säga att 'Bowie' är målad på ett mer explosivt och spontant sätt. Jag har kastat färger på duken och målat honom i action för att få fram hans färgstarka personlighet".

  Pigment print med David Bowie – begränsad upplaga
  Konstnären Marie Plosjö skapar färgstark konst i intensiva kulörer, där nakna kvinnokroppar är ett återkommande motiv bland hennes verk. I denna unika akrylmålning ser vi istället ett porträtt av David Bowie, något annorlunda gentemot hennes andra motiv men med samma intensitet som i konstnärens andra målningar. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "David Bowie". Upplagan är begränsad till 300 signerade och numrerade exemplar. Motivet är tryckt på fine art papper och går att köpa antingen utan eller med svart ram. Se även motiven "Circle of Life" och "Stay".
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Black Beauty
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Endast 2st kvar
Circle of Life
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska