2-7 arbetsdagar

Golden Dreams

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2200 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 47.5 cm x 43.5 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 61
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning

 • Marie Plosjö om Golden Dreams:
  Ballerinorna i Golden dreams och Take the leap ser konstnären Marie Plosjö som ett par som är målade av hennes lite "mjukare jag".
  – Jag inspireras av starka människor som vågar sticka ut och vara sig själva. Jag vill förmedla öppenhet, styrka, glädje och kärlek. Man ska bli glad av att se på min konst. Golden Dreams kom till i en övergångsperiod i mitt målande och handlar om att fokusera på det man vill och att våga sikta på målet. Tavlan handlar om en ung tjej som drömmer om att stå på scen och bli en dansare. I Take the leap är hon äldre, hon har vågat ta steget och hon har lyckats att nå sin dröm.

  Tavlor i begränsad upplaga

  Konstnären Marie Plosjö är främst känd för sin sensuella och färgstarka konst. Hon målar ofta i akryl med i intensiva kulörer men arbetar också med svart tusch på vit bakgrund. Marie Plosjö målar främst kvinnor men även fantasifulla och färgstarka djur. Marie Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Never to Late" och F.L.Y First Love Yourself som ingår i samma kollektion. Take the leap finns i en numrerad och signerad upplaga på 300 exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Beskyddaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
In the eye of the beholder
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Savior
2-7 arbetsdagar
7000 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska