2-7 arbetsdagar

Some kind

Etablerade konstnärer
4900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 76 cm x 56 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 88 cm x 69 cm
  Upplaga: 115 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
  Tillverkad på: 600 gram Arches med rivna kanter
 • Produktbeskrivning
 • Some kind:
  Lisa Rinnevuo målar ofta färgglada och lekfulla motiv med en förhoppning om att förmedla någon form av glädje, kärlek och pepp. För henne är inspiration mer en sinnesstämning eller en känsla, än just en specifik grej och därför någonting hon hämtar ur livet i stort. Ett återkommande motiv och signifikant för Lisa Rinnevuos konst är hennes gestaltningar av ansikten med stora ögon.
  Serigrafi i 115 exemplar
  Lisa Rinnevuo är främst känd för sin färgstarka konst där hon kombinerar bilder föreställande ansikten med stora ögon, med text i form av ett skrivet budskap. Hon har skapat flera unika motiv för Noagallery.se, däribland motivet Some kind som är ett grafiskt blad framtaget med hjälp av tekniken serigrafi. Motivet trycks i en begränsad upplaga om 115 numrerade och signerade exemplar. Storleken är 76 x 56 centimeter utan ram respektive 88 x 69 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Bror
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
Homegirl
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Seven
2-7 arbetsdagar
fr. 2200 kr
Whisper
2-7 arbetsdagar
fr. 4800 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska