2-7 arbetsdagar

Homegirl

Etablerade konstnärer
4500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 58 x 76 cm
  Tillverkad: 2018
  Storlek inramad (B, h, d): 87 cm x 68 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
  Tillverkad på: Arches aquarell satiné 640 g
 • Produktbeskrivning
 • Lisa Rinnevuo om "Homegirl":
  "Den här tavlan handlar om den gamla hip hop-eran för mig. Lite som när man var tonåring. Jag blir själv påmind om hur det var när jag var i tonåren. Det är någonting med den här tjejen som står med armarna i kors och med sin frisyr – och sen lite graffitivibb som utgör sinnebilden för det".
  Serigrafi i 250 exemplar
  Konstnären Lisa Rinnevuo målar färgstarka motiv, ofta föreställande ansikten med stora ögon. Hon har skapat flera unika och lekfulla motiv för NOA Gallery, bland andra "Homegirl" som är ett grafiskt blad framtaget med hjälp av tekniken serigrafi. Motivet är tryckt på Arches aquarell satiné 640 gram, i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Storlek 76 cm x 58 cm utan ram, och 87 cm x 68 cm med. • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Blinka stilla
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Unicorn
2-7 arbetsdagar
fr. 2400 kr
Some kind
2-7 arbetsdagar
fr. 4900 kr
Scarlett
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland