2-7 arbetsdagar

Sarah please pass me the meatballs

Etablerade konstnärer
2600 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • ”Sarah please pass me the meatballs” av Per Nylén
  –Inne i husen pågår det alltid aktiviteter, säger konstnären Per Nylén om sin tavla Sarah please pass me the meatballs. Just idag har vännerna Sarah och Hayden gjort en tvårätters med stuvade makaroner och köttbullar. Oset sprider sig till hela molnkolonin. Fågan är om det ska vara ketchup eller rårörda lingon till?
  – En bekant, Olle Ljungström (numera avliden musiker, reds anm), sa vid ett tillfälle; ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”, och det är lite så jag ser på dem – man vet inte hur människorna ser ut men det pågår alltid lite galna aktiviteter inne i husen. Eller bara tanken på att cykla på en repstege till grannen är ju svindlande. Och vad de gör med stegarna och hinkarna har jag ingen aning om. :-)
  Grafiskt blad i begränsad upplaga Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till ramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, som denna, men ibland blir det även olja pastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.
  – De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul! Pers motiv Sarah please pass me the meatballs finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 90 exemplar. Motivet är ett pigment print och finns att köpa med en speciellt utvald ram – inramad har den måtten 50 x 50 centimeter, annars 40 x 40 centimeter.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

M and H the black one
Original
2-7 arbetsdagar
7900 kr
Endast 1st kvar
Maria
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Herman
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Elsa
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Bruce Springsteen
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland