2-7 arbetsdagar

The elevator just stopped Hanna

Etablerade konstnärer
2600 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning • ”The elevator just stopped Hanna” av Per Nylén

  – Ibland har man otur med all teknik som bara ska fungera. Som tur är repstegen till grannen inoljad så det är inga problem att cykla överk och låna 15 kilo mjöl till lördagsbaket, säger konstnären Per Nylén om tavlan The elevator just stopped Hanna. I dag levereras allt bröd till kunderna klockan nio och grannen Lewins levainbröd är en stående favorit.
  – En bekant, Olle Ljungström (numera avliden musiker, reds anm), sa vid ett tillfälle; ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”, och det är lite så jag ser på dem, säger konstnären Per Nylén. Man vet inte hur människorna ser ut men det pågår alltid lite galna aktiviteter inne i husen. Eller bara tanken på att cykla på en repstege till grannen är ju svindlande. Och vad de gör med stegarna och hinkarna har jag ingen aning om.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till ramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, men ibland blir det även olja pastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.
  – De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul! Pers motiv The elevator just stopped Hanna, är som original målad med akrylfärg på duk. Den finns att köpa på Noagallery.se som pigment print i en exklusiv, begränsad upplaga om 90 exemplar. Vill du ha den inramad är måtten 40 x 40 centimeter, annars 50 x 50 centimeter.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

The tallest building in Robertsfors
2-7 arbetsdagar
fr. 2000 kr
Elsa
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Var bor Lina och Holger nu igen?
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
4640 kr 5800 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Cykeltur

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Picknick i backen

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Hela snickarboden

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland