Original
Såld

Sankta Katarina Kyrka, Visby

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
41000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Produktbeskrivning
 • ”Sankta Katarina Kyrka, Visby" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Sankta Katarina Kyrka, Visby berättar Veronika: - Jag har skapat tre motiv från vackra Visby på Gotland. - Denna vackra ruin som står mitt i staden väckte mitt intresse under mina dagliga promenader på den tiden jag bodde där. - Den är helt magisk och i mitt sinne är den precis lika vacker i nutid som jag föreställer mig den i sina glansdagar. - Det är en gammal klosterkyrka och kyrkan stod klar år 1250 e.Kr. Kyrkan fick helgonet Katarina av Alexandria som skyddshelgon, därav namnet Sankta Katarinakyrka.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Sankta Katarina Kyrka, Visby" Unikt original i akryl
  Sankta Katarina Kyrka, Visby är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 100 cm x 80 cm och levereras uppspänd på kilram med en tunn svart gallerilist och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Dream baby dream
Original
2-7 arbetsdagar
24000 kr
Endast 1st kvar
Dreamer
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Mommy to be
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Relentless faith
Original
2-7 arbetsdagar
45000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland