Original
2-7 arbetsdagar

My one and only love

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
65000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 150 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”My one and only love" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket My one and only love berättar Veronika: - Hjärtat är livets symbol, kärleken och omtanken till varandra. - Den största kärleken i livet kan vara så oändligt många saker, med olika betydelser för alla. - Kärleken till dina barn, till dina föräldrar, till din familj eller till din käresta. - Kärleken handlar inte om hur vi ska bli älskade av andra utan hur du ska kunna känna kärlek till dig själv, det måste börja där.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "My one and only love" Unikt original i akryl
  My one and only love är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 100 cm x 150 cm och levereras uppspänd på kilram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mariaberget
Original
2-7 arbetsdagar
34000 kr
Endast 1st kvar
Mid east vacation
Original
2-7 arbetsdagar
39000 kr
Endast 1st kvar
When the world was young
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Sunshine & frosty swirl
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland