Original
Såld

Rosendröm

Etablerade konstnärer
8000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 23 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk på trälist
 • Produktbeskrivning
 • ”Rosendröm” av Amanda Hellberg
  – Rosendröm är en oemotståndligt romantisk målning i bedårande pasteller inspirerad av rokokons drömska takmålningar berättar Amanda Hellberg. – Jag inspireras av vildvuxna trädgårdar och klassisk musik och jag älskar impressionismens fantastiska blomstermålare men också Marie Antoinettes tid. – Rokokons ljuvliga stil gör mig bara så lycklig, berättar Amanda vidare.
  Unikt original
  Rosendröm är ett unikt original skapat av Amanda Hellberg i akryl på bomullsduk, uppspänd på trälist. Måttet på Rosendröm är 30 x 23 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Lilla älskling, blå
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr
Vår
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Sommar
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Lilla älskling, rosa
2-7 arbetsdagar
fr. 1499 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska