Original
Såld

Röd (original)

Etablerade konstnärer
25000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 119 cm x 90 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Röd (original):
  – Det här motivet föreställer ett kranium av en vattenbuffel, med svarthalsade araçarier (fåglar) som har slagit sig till ro på hornen. Jag finner mycket inspiration till mitt måleri i just djur och natur, av allt som växer och frodas, men även av mystik och kontraster. Jag vill inte skriva eller snarare måla någon på näsan, utan lämna utrymme för betraktaren att göra sin egen tolkning.
  Unikt original i akryl och olja – endast ett exemplar
  Therese Garbov låter ofta tankar och intryck vandra fritt, innan den skapande processen tar sin början och hon arbetar gärna med mixed media när hon målar. Röd (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se, men motivet finns även som pigment print i en begränsad upplaga här. Storleken på originalmålningen är 119 x 90 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Utsatthet (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Godisautomaten (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Mötet (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Röd (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska