2-7 arbetsdagar

Godisautomaten (grafiskt blad)

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 cm x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 55 x 65 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Godisautomaten:
  – Det här motivet föreställer en godisautomat med fjärilar inuti, en skata som sitter ovanpå och blåmesar som flyger runt den. Jag finner ofta inspiration till mitt måleri i naturen, av allt som växer och gror, och tilltalas även av djur, mystik och kontraster. Jag vill inte skriva (läs: måla) någon på näsan, utan lämna utrymme för betraktaren att göra sin egen tolkning.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Therese Garbov låter ofta tankar och intryck vandra fritt, innan den kreativa processen tar sin början och hon experimenterar gärna med olika tekniker när hon målar. Godisautomaten är ett pigment print och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 90 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 60 x 50 centimeter utan ram, respektive 65 x 55 centimeter med. Du hittar originalmålningen Godisautomaten (original) här.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Röd (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Utsatthet (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Mötet (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Kafferep för mesar
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
The Visitors
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Endast 1st kvar
Night Train to Neverland
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Endast 1st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland