Slutsåld

Riddarholmen över Söder

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 47 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 48 cm x 62 cm
  Upplaga: 30 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle 310 g
 • Produktbeskrivning
 • ”Riddarholmen över Söder” av Karin Holmström:

  Ett lite ovanligt Stockholmsmotiv - först målades Söder Mälarstrand som sedan målades över med Riddarholmen och blev tavlan Riddarholmen över Söder. Titta noga så ser du skuggor av Mariaberget och vissa båtar. Fragment av ett tidigare Stockholm under det nya skapar en drömsk stämning och en twist till det klassiska stadsmotivet. Originalmålningen är en stor akrylmålning som länge hängde i en tv-studio, ”Malou efter tio i TV4”, och var mycket uppskattad av tv-tittarna. Målningen är en av de som ledde till att Karin Holmström slog igenom som konstnär och som bidrog till att hon satsade fullt ut på konsten.

  Grafiskt blad i begränsad upplaga

  Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon vill inte att verket ska kännas för färdigt, det ska fortsätta hos betraktaren. Hon målar främst med akryl, i många lager, och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren. Karins motiv Riddarholmen över Söder finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga om 30 exemplar. Motivet är ett pigment print efter ett original i akryl och finns att köpa med en speciellt utvald ram, inramad har den måttet 48 cm x 62 centimeter. Motivet är signerat och har både äkthetsintyg och stämpel.

  Se Karin Holmströms alla motiv här

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Nobelfesten
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Red heart
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Bamse
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
En annan dimension
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska