Slutsåld

Relentless faith

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 53 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 52 x 63 cm
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Relentless faith" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Relentless faith berättar Veronika: -Detta konstverk har vuxit fram delvis på grund av mina egna livsförhållanden senaste åren, jag har aldrig riktigt nått överk vattenytan förrän något nytt jobbigt dykt upp i mitt liv. Jag fungerar som så att ju mer motstånd jag möter, desto mer besluten blir jag att övervinna det negativa. Att försöka behålla lugnet och hålla modet uppe. Om att ha hittat en inre styrka som man inte ens visste existerade. När det känns som allra svårast så har man en stor urkraft inom sig att se positivt och framåt. Likaså att se möjligheter istället för hinder, att aldrig någonsin ge upp. Hur svårt det än känns så går jag alltid framåt och tittar aldrig bakåt. Jag väljer att se de saker som som jag fortfarande kan göra istället för att se de saker som jag inte längre klarar av. Jag bestämmer mig för att se allt från den ljusa sidan i livet. Till den som känner igen sig – ge aldrig någonsin upp!
  Relentless faith är ett grafiskt blad som skapats i samarbete mellan Veronika Eriksson och NOA Gallery. Upplagan kommer endast finnas tillgänglig under perioden tisdag 25 oktober kl 12:00 till söndag 30 oktober kl. 23:59. Veronika kommer signera och dessutom addera unika detaljer i bladguld på varje konstverk för att skapa struktur - inget verk kommer bli det andra likt.
  Hela processen blir en slags performance där du som konstälskare blir deltagare. Upplagans storlek beror på antalet ordrar som inkommer under perioden. Missa inte chansen att förvärva ett helt unikt grafiskt blad!
  Relentless faith, grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Relentless faith är ett grafiskt blad av Veronika Eriksson som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 42 x 53 cm, kompletterad med ram är måttet 52 x 63 cm.
  Upplagans storlek är baserad på antalet köp av verket under perioden 25 till 30 oktober som är den enda period när detta verk är tillgängligt. Därefter produceras upplagan och varje numrerat verk bestryks med bladguld av konstnären, detta betyder att varje verk blir helt unikt. Sedan signerar och numrerar konstnären upplagan och lämnar vidare för leverans. Det betyder att vi på detta verk har något längre leveranstid än våra övriga produkter, beräknad leverans är i mitten av november.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Heartlights
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Spiritual
2-7 arbetsdagar
27000 kr
Let the mystery be
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Bruce Springsteen på Ullevi 1985
2-7 arbetsdagar
1790 kr
Endast 4st kvar
Den svarta katten
2-7 arbetsdagar
fr. 1350 kr
Månstråle
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Från drömmar till dammsugare
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland