Slutsåld

Relentless faith

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 42 x 53 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 52 x 63 cm
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Relentless faith" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Relentless faith berättar Veronika: -Detta konstverk har vuxit fram delvis på grund av mina egna livsförhållanden senaste åren, jag har aldrig riktigt nått överk vattenytan förrän något nytt jobbigt dykt upp i mitt liv. Jag fungerar som så att ju mer motstånd jag möter, desto mer besluten blir jag att övervinna det negativa. Att försöka behålla lugnet och hålla modet uppe. Om att ha hittat en inre styrka som man inte ens visste existerade. När det känns som allra svårast så har man en stor urkraft inom sig att se positivt och framåt. Likaså att se möjligheter istället för hinder, att aldrig någonsin ge upp. Hur svårt det än känns så går jag alltid framåt och tittar aldrig bakåt. Jag väljer att se de saker som som jag fortfarande kan göra istället för att se de saker som jag inte längre klarar av. Jag bestämmer mig för att se allt från den ljusa sidan i livet. Till den som känner igen sig – ge aldrig någonsin upp!
  Relentless faith är ett grafiskt blad som skapats i samarbete mellan Veronika Eriksson och NOA Gallery. Upplagan kommer endast finnas tillgänglig under perioden tisdag 25 oktober kl 12:00 till söndag 30 oktober kl. 23:59. Veronika kommer signera och dessutom addera unika detaljer i bladguld på varje konstverk för att skapa struktur - inget verk kommer bli det andra likt.
  Hela processen blir en slags performance där du som konstälskare blir deltagare. Upplagans storlek beror på antalet ordrar som inkommer under perioden. Missa inte chansen att förvärva ett helt unikt grafiskt blad!
  Relentless faith, grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Relentless faith är ett grafiskt blad av Veronika Eriksson som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 42 x 53 cm, kompletterad med ram är måttet 52 x 63 cm.
  Upplagans storlek är baserad på antalet köp av verket under perioden 25 till 30 oktober som är den enda period när detta verk är tillgängligt. Därefter produceras upplagan och varje numrerat verk bestryks med bladguld av konstnären, detta betyder att varje verk blir helt unikt. Sedan signerar och numrerar konstnären upplagan och lämnar vidare för leverans. Det betyder att vi på detta verk har något längre leveranstid än våra övriga produkter, beräknad leverans är i mitten av november.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Burlesque
Original
2-7 arbetsdagar
37000 kr
Endast 1st kvar
All we need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Touched by an Angel
2-7 arbetsdagar
27000 kr
Dreamer
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska