2-7 arbetsdagar

Relaxed Turtle

3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 64 cm x 48 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 75 cm x 61 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket Relaxed Turtle är ett foto tagit på Filippinerna 2018. – Jag var ute för att fotografera ett gigantiskt Sardin run som är ett stim av miljontals sardiner som står på samma ställe år efter år och bara snurrar runt som en jättestor boll och som byter skepnader om och om efter varandra, ett fantastiskt skådespel berättar Patrik När jag började simma tillbaka stötte jag på denna fantastiska sköldpadda som tillät mig komma riktigt nära med min kamera, så nära som 20-30 cm utan att skrämmas iväg.
  Det gäller att vara riktigt lugn och röra sig väldigt försiktigt för att inte skrämma bort fiskarna eller djuren. Som ni ser finns det ett litet stim med sardiner bakom sköldpaddan, några som smitit iväg från jättestimmet.
  Patrik vill med sitt arbete visa hur fantastiskt och vackert det fortfarande är i våra hav och hur viktigt det är att vi tillsammans bevarar vårt naturarv så det inte går förlorat.
  Fotografi i limiterad upplaga
  NOA Gallery kan presentera flera fotografier av Patrik Jonsson, däribland Relaxed Turtle. Detta verk är ett grafiskt blad som mäter 64 x 48 cm, kompletterad med ram är måttet 75 x 61 cm.
  Kamera: Nikon D 850 8-15 mm fisheye lins
  Inställningar: f 6,3, 1/250, ISO 200

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Clownfish family
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Nemo in his Anemone
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
The Lion
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Soft Coral II
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska