2-7 arbetsdagar

Raven

990 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 25 cm x 25 cm
  Upplaga: 150 numrerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Multi Design Obestruket papper 300 gram
 • Produktbeskrivning
 • Raven av Tony Nilsson:
  Tony Nilssons skapandeprocess handlar om att följa instinkt framför logik; en process där han experimentellt testar och framför allt, känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen och således låter kreativiteten flöda fritt.
  Formerna styrs helt och hållet av hans inre vägvisare, som under arbetets gång talar om för honom när det är dags att byta kurs.

  Grafiskt blad av Tony Nilsson
  Raven är ett grafiskt blad, så kallat pigment print och säljs på Noagallery.se. Raven är ett av fyra motiv i en serie där konstnären lekt med frimärksutförandet. De övriga konstverken heter Dalaphant, Lovers och The Fox. Storleken på motivet är 25 x 25 centimeter utan ram. Fina var för sig men också alla fyra tillsammans. Bladet finns i 150 numrerade exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Little Red Riding Hood (original)
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
Lovers
2-7 arbetsdagar
990 kr
Climatechange
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Regina Pippi
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Nu ska jag va Ronny Pättersson
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
ET fån hom
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska