Slutsåld

Rainbow Warrior

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
24000 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Bronsskulptur: 37 cm x 35 cm x 12 cm Stensockel: 9 cm x 12 cm x 12 cm
  Tillverkad: 2017
  Upplaga: 8 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Brons
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om ”Rainbow Warrior”:
  "Regnbågskrigaren! Jag vet inte varför det namnet fastnade i mitt huvud, men jag minns mycket väl tiden då Greenpeace stävade runt i fartyget med samma namn. Figuren har symboler tatuerade lite varstans och signalerar en släng av krigare med en harlequin-variant som soldathjälm och samma bindel för ögonen som Justitia – vår symbol för rättvisa och jämlikhet. Mer än så vill jag inte säga. Jag vill ge betraktaren utrymme för sin egen tolkning".
  Unik bronsskulptur i begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur, vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för noagallery.se i olika material så som gjutmassa, stål och brons – däribland "Rainbow Warrior". Upplagan är begränsad till 8 numrerade och signerade exemplar. Se även skulpturerna "Moonlight" och "Sunshine".
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Sympathy for the Devil (Röd)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2040 kr 2400 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska