Original
Såld

Queen of Change

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
26500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 95 cm x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Italiensk linneduk
 • Produktbeskrivning
 • ”Queen of change” av Christin Björk
  – I olika gamla naturfolks symbolspråk så symboliserar ofta haren eller kaninen förändring och att våga släppa taget om något och gå vidare, berättar konstnären Christin Björk. – Ett talesätt som sägs vara sagt av den grekiske filosofen Herakleitos som levde i slutet av 500-talet f.Kr. är ”Det enda beständiga är förändring” dvs det enda vi vet säkert är att livet är under konstant förändring säger Christin.
  -Tavlan Queen of Change är en påminnelse om alla små fina saker som händer om man inte är rädd för förändringen utan vågar vara öppen för att låta saker få gå igenom olika stadier, precis som en fjäril. - Vilket helt naturligt blir kaniner i min värld avslutar Christin Björk och ler.
  Unikt original i olja
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.
  Queen of Change är ett unikt original skapad i olja på Italiensk linneduk, konstverket mäter 95 x 100 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mr Cute
2-7 arbetsdagar
Kampanj
383 kr 450 kr
My ships are coming in
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
Walk A Mile In My Slippers
2-7 arbetsdagar
Kampanj
553 kr 650 kr
I´m not tired
2-7 arbetsdagar
Kampanj
553 kr 650 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska