2-7 arbetsdagar

Pion

2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 58 cm x 57 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 59 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemuhle Fine Art Baryta Satin 300 g
 • Produktbeskrivning
 • Pion:
  – Det här motivet föreställer en buskpion, otroligt vacker och intagande blomma som sällan lämnar någon oberörd. Naturen i sig är ju helt fantastisk och det är väl framför allt det jag vill förmedla med mina bilder; mitt sätt att se på omgivningen, det vackra i livet och på så sätt även vidga betraktarens vyer.
  Fotokonst i limiterad upplaga
  Jimmy Mikkelsen brinner för djur och natur; någonting som tydligt tar sig uttryck i hans bilder, med en passion som inte går att ta miste på. Pion är ett fotografi och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga om 90 numrerade och signerade exemplar. Storleken på motivet är 58 x 57 centimeter utan ram, respektive 63 x 62 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Right
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Pigan
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2465 kr fr. 2900 kr
Baggen
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska