2-7 arbetsdagar

Pigan

2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 57 cm x 57 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 63 cm x 63 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Foto
  Teknik: Foto
  Tillverkad på: Hahnemuhle Fine Art Baryta Satin 300 g
 • Produktbeskrivning
 • Pigan:
  – Det här motivet föreställer en nyckelpiga, med dess karakteristiska utseende; sina röda, färgrika täckvingar och sitt tydliga prickmönster. Naturen i sig är ju helt otrolig och det är väl framför allt det jag vill förmedla; mitt sätt att se på omgivningen, det vackra i livet och på så sätt även vidga betraktarens vyer.
  Fotokonst i begränsad upplaga
  Jimmy Mikkelsens passion för djur och natur är någonting som tydligt tar sig uttryck i hans bilder och sällan går någon obemärkt förbi. Pigan är ett fotografi och säljs på Noagallery.se i en limiterad upplaga om 90 numrerade och signerade exemplar. Storleken på motivet är 57 x 57 centimeter utan ram, respektive 63 x 63 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Baggen
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Pion
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Right
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Lador i soluppgång
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska