2-7 arbetsdagar

Pilutta dig och mig

Etablerade konstnärer
1900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 60 x 80 cm
  Upplaga: 321 numrerade och signerade blad
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle Photo Rag 308 g
 • Produktbeskrivning
 • Pilutta dig och mig"av Mimmi Scheibe:
  Konstnären Mimmi Scehibe har skapat konstverket Pilutta dig och mig. Mimmi växte upp på 70-talet och har en förkärlek till allt kring retron. - Det var härligt att växa upp på 70-talet. – Min barndom var rödblanka träskor, myggbett, raketost, läppglans som smakade äpple, ABBA och festmiddag med pommes och elefantöra berättar Mimmi.
  Mimmis lekfulla konst tar sig uttryck i minnesbilder och dofter som många av oss blir påminda av, en känsla som uppfyller betraktaren till fullo. Som här konstverket Pilutta dig och mig.
  Om konstverket säger konstnären: -Älskade Astrid, tänk vad hon med sina böcker och karaktärer bidragit till en ljusare tillvaro för så många barn, men även vuxna. Astrid Lindgren var ofta en röst för barnen, djuren och dom som ingen hade. Här ser ni min fria tolkning av J.Forsells foto: Astrid och duvan.

  "Pilutta dig och mig" Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Pilutta dig och mig är ett grafiskt blad av Mimmi Scheibe som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 50 x 70 cm, kompletterad med ram är måttet 60 x 80 cm.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Ååå nu kommer vargen
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
ET fån hom
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Får jag lukta?
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Inge godis före maten
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr

Andra köpte även

Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Peace for all
2-7 arbetsdagar
5995 kr
Håkan Hellström
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland