2-7 arbetsdagar

Peace for all

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
4900 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 19 cm
  Upplaga: 999 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Peace for all
  Den berömda skulpturen med den knutna revolvern gjordes ursprungligen av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd och skulpturen var en hyllning till John Lennons kamp för fred. Denna regnbågsfärgade tolkning är en hyllning till alla människors lika värde och rättigheter. En hyllning till de starka krafterna som motverkar hat, hot, mobbning och våld.
  Rättigheterna till skulpturen överläts så småningom till organisationen Non-Violence Project Foundation. Organisationen verkar för att minska våldet i världen och utbildar bland annat barn att lösa konflikter utan våld. Allt överskott av försäljningen går till Non-Violence.
  Skulptur i begränsad upplaga

  Regnbågsskulpturen Peace for all skapad för Non-Violence Project är skapad i en storlek om 19 cm i en upplaga om 999 exemplar och den är tillverkad på handmålad polyresin. Den kommer med ett äkthetscertifikat och ligger i en fin presentbox!
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska