Slutsåld

My life, My rights

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
9900 kr

Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30-33 cm
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Glas
 • Produktbeskrivning
 • Marie Plosjö ”My life, My rights”:
  Konstnären Marie Plosjö har skapat glasskulpturen My life, My rights hos Orranäs glasbruk i Småland. Skulpturen är handskulpterad och Marie har hämtat inspiration från sitt egna konstverk Changing.
  De framträdande blå och röda färgerna ger intrycket av vener och artärer som ger liv. Skulpturens betydelse för konstnären är en vilja att förmedla friheten till sin egen kropp, frihetskänslan och styrkan.
  Handskulpturerad glasskulptur
  Skulpturen My life, My rights är ca 30-33 cm hög, varje exemplar unikt. Skulpturen levereras med en ljusplatta i svart, lackat trä komplett med en plug in transformator, sladd och ljuskälla (levereras med utbytbar LED-lampa). Ljusplattans mått är H 3 cm B 9 cm och L 9 cm.
  Ca 3 veckors leveranstid.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

My life my rights
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
Rightous king
2-7 arbetsdagar
3500 kr
My body my decision
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar
Circle of Love
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Endast 9st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska