Original
Såld

Mötet (original)

Etablerade konstnärer
25000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 119 cm x 90 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Mötet (original):
  – Det här motivet föreställer ett möte mellan två skilda världar, med inspiration från Madagaskars enastående natur och dess arter av vilda djur som inte liknar något annat. Jag finner ofta inspiration till mitt måleri i just naturen, av allt som växer och gror, men tilltalas även av djur, mystik och kontraster. Jag vill inte skriva (läs: måla) någon på näsan, utan lämna utrymme för betraktaren att göra sin egen tolkning.
  Unikt original i olja – endast ett exemplar
  Therese Garbov låter ofta tankar och intryck vandra fritt, innan den kreativa processen tar sin början och experimenterar gärna med olika tekniker när hon målar. Mötet (original) är ett originalverk i olja och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se, men motivet finns även som pigment print i en limiterad upplaga här. Storleken på originalmålningen är 119 x 90 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Röd (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2125 kr fr. 2500 kr
Godisautomaten (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2125 kr fr. 2500 kr
Utsatthet (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
Mötet (grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2125 kr fr. 2500 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska