2-7 arbetsdagar

Mosebacke

Etablerade konstnärerBästsäljande konstnärer
2800 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 29 cm x 49 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 61 cm x 42 cm
  Upplaga: 290 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Toscana 300 g
 • Produktbeskrivning
 • Mosebacke
  Angelica Wiiks verk är som hämtade ur oskrivna sagor och präglas av en mytologisk värld där både det harmoniska, lustfyllda och melankoliska ryms. Även storstaden får mytiska dimensioner och där blandas djur och människor och gatorna är nästan alltid fyllda av musik. Stockholm och särskilt Södermalm syns ofta i hennes tavlor.
  – Jag lyssnar nästan allt som oftast på jazz när jag målar. Jag hämtar som bekant mycket inspiration från musiken, men även från poesin – icke att förglömma, båda två är konstformer som jag håller varmt om hjärtat. De hör ihop och går hand i hand för mig. Jag tycker personligen att det återspeglas ideligen i mina bilder och ger de en djupare dimension".

  Litografi i begränsad upplaga
  Konstnären Angelica Wiik hyser stor passion till musiken, och framför allt jazzen: någonting som ofta återspeglas i hennes konst. Angelica Wiik har skapat flera unika motiv för NOA Gallery. Litografin Mosebacke finns i en begränsad upplaga om 290 exemplar, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Nattbad
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Bubblor
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Jazzstråk
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Patrask
2-7 arbetsdagar
fr. 2800 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska