Slutsåld

Moonlight (blå patina)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
14500 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): Bronsskulptur: 32 cm x 10 cm x 5 cm Stensockel: 4 cm x 8 cm x 8 cm
  Upplaga: 10 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Brons
 • Produktbeskrivning
 • Frank Olsson om systrarna ”Moonlight”:
  "Det började med skisser, och till slut fanns det tre figurer i lera. Tanken var från början att en av dem skulle gjutas i brons men av någon anledning kunde jag inte bestämma mig för vilken. Väl på bronsgjuteriet satte vi igång med formar, och någonstans där kröp ångesten fram. Resultatet blev därför två skulpturer i brons, så idag finns både denna vackra skapelse vid namn 'Moonlight' och även en till vid namn 'Sunshine' – båda i brons. Systrarna 'Moonlight' finns i tre olika färger, varav denna skulptur är i blå patina".
  Unik bronsskulptur i begränsad upplaga
  Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera skulpturer för NOA Gallery, däribland systrarna "Moonlight" som finns i tre olika färger – varav denna skulptur är i blå patina. Se även skulpturerna i brun och grön patina. Upplagan är begränsad till 10 numrerade och signerade exemplar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Alva
2-7 arbetsdagar
5800 kr
Petit Bleu
2-7 arbetsdagar
4800 kr
Bella Donna
2-7 arbetsdagar
9800 kr
The Flying Tomato (Blå)
2-7 arbetsdagar
5800 kr

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska