2-7 arbetsdagar

Madonna

5300 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 62 cm x 41 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 45 x 53 cm
  Upplaga: 25 numrerade och signerade blad
  Kategori: Foto
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Fine Art Baryta Satin
 • Produktbeskrivning
 • Madonna" av Natalia Mikkola :
  Natalia Mikkola är född i Ukraina men bor nu på Åland. Natalias foton är ofta hämtade från naturen och olika stadsmiljöer. Med en fantastisk fingertoppskänsla fernissar hon sina fotografiska konstverk och skapar en närvaro av det sensuella och mystiska i sina verk.
  Det fotografiska konstverket Madonna har Natalia hämtat inspiration i Milano och det vackra hämtat ur den italienska renässansen där madonna var en av de tydligaste ikonerna. - Jag är inte intresserad av en enkel dokumentation, utan strävar efter att förmedla en viss känsla och stämning berättar Natalia.
  "Madonna" Fotografiskt konstverk i limiterad upplaga
  Madonna är ett fotografiskt konstverk som säljs hos oss på NOA Gallery. Bladet mäter 62 x 41 cm, kompletterad med en fin handsnickrad ram med passepartout mäter konstverket 72 x 51 cm. Konstverket levereras med ett numrerat och signerat certifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Cityscape Santa Monica
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Malibu Sunset
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Cityscape Berlin
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Cityscape NYC IV
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska