Natalia Mikkola

Natalia Mikkola målar med sin kameralins. Hennes motivvärld är ofta hämtad från naturen och olika stadsmiljöer. Även om vissa av motiven känns igen fernissar hon sina fotografiska konstverk med en magisk känsla för det sensuella och mystiska.

Natalia har haft separatutställningar på gallerier i Stockholm och Berlin, och 2019 ställde hennes verk ut på Liljevalchs konsthall i Stockholm. Flera av hennes konstverk finns i offentliga miljöer. Bland annat Hotel Lydmar, medlem av Small Luxury Hotels, äger och visar hennes konstverk publikt.

Ett av Natalias verk finns publicerat i höstens utgåva av den Lapham’s Quartterly i New York. Den berömda publikationen sponsras av Alec Baldwin Foundation och publiceras av Harper’s Magazines legendariske chefredaktör Lewis Lapham. 

Malibu Sunset Cityscape har visats på Galleri Torekov 2017, och 2020 med verket Natalia Mikkola representerade Fotografiska museet i Operakällaren Foundations auktion för Water Aid Sverige.

Natalia fångar i sin serie Cityscape klassiska platser där hon med hjälp av sin kamera och sitt konstnärliga språk fångar sitt motiv ur ett nytt perspektiv, och får det att skimra i en palett av olika nyanser. 

’’Jag vill inte dokumentera, utan förmedla känsla och stämmning’’, säger Natalia Mikkola som redan skapat sig ett eget karaktäristiskt uttryckssätt som väcker betraktarens längtan och intresse. 

Natalia Mikkolas konst finns representerad i samlingar i hela Europa.

Natalias konstverk produceras av ett välkänt laboratorium i Dusseldorf. 

Filtrera
Pris
Visar 1-5 av 5 artiklar
Cityscape Berlin
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Cityscape NYC IV
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Cityscape Santa Monica
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Madonna
2-7 arbetsdagar
fr. 5300 kr
Malibu Sunset
2-7 arbetsdagar
fr. 5200 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland