Original
2-7 arbetsdagar

Lily of the west

Endast 1st kvar
Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
42000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Lily of the west" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Lily of the west berättar Veronika - Skönheten från väst, hon kommer med sol och en färgsprakande klänning, håret är fyllt av blommor som hon tidigare på morgonen plockat från ängen där hon bor. Hon påminner oss om en ljuvlig sommardag när solen aldrig går ner.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Lily of the west" Unikt original i akryl
  Lily of the west är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 70 cm x 110 cm och levereras uppspänd på kilram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Feel the calmness of valley
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Mariaberget
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Manarola Vibes
Original
2-7 arbetsdagar
44000 kr
Endast 1st kvar
Sailing
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska