2-7 arbetsdagar

Karlaplan

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
5000 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 75 x 75 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 90 x 90 cm
  Upplaga: 25 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Karlaplan" av Maria Larkman:
  Maria Larkman har en väldigt kärleksfull relation till Stockholm. Hon har vuxit upp i Stockholm och följt stadens förändring, fått favoritplatser som hon återvänder till och beroende på årstid får de en viss energi.
  Maria Larkman rör sig gärna i olika delar av sin hemstad och ser hela tiden nya saker eller upptäcker nya sidor av välkända platser.
  Att vakta en lägenhet vid Karlaplan som 16-åring kan få stor framtida betydelse säger Maria Larkman. - Karlaplan som tornar upp sig i slutet av Karlavägen med sin porlande fontän blev en plats som etsade sig fast som en av Marias favoritplatser i Stockholm.
  Liten exklusiv upplaga
  Karlaplan är ett exklusivt grafiskt blad som säljs hos oss på NOA Gallery i en upplaga om endast 25 numrerade och signerade exemplar. Konstverket möter 75 x 75 cm, kompletterad med fin handsnickrad ram och handskuren passepartout blir måttet 90 x 90 cm. Konstverket Karlaplan blir en pampig tavla att hänga upp på din vägg!

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Movements - Sergels Torg
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Famous Red Coat- Stadshuset
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Persistence
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Cherry Blossom – Pink Love
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska