2-7 arbetsdagar

Movements - Sergels Torg

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr / 2125 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 cm x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Upplaga: 75 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • Movements - Sergels Torg" av Maria Larkman:
  - Stockholm är staden jag föddes i berättar konstnären Maria Larkman. - Stockholm har mina kvarter, luften jag andas. - De fyra årstiderna förändrar staden. Som våren, sommaren, hösten och vintern klär Stockholm i olika skepnader. Stockholm är en stad i ständig förändring. Vår vackra stad, säger Maria.

  Movements – Sergels Torg är ett konstverk där människor möts, uttrycker sina åsikter eller flyktigt passerar. Man firar hemkomna guldvinnare och på 70-talet var Marias Enmansorkester ett bekant inslag på torget. Det grafisks mönstret skapar en spännande grund till den ständiga pågående mäskliga rörelse på platsen.

  (Kul att veta är att Sergels Torg har fått namn efter Johan Tobias Sergel och är anlagd 1968.. iIvigningen av Stadshuset ägde rum på midsommarafton 1923 och fyller 100 år 2023.)
  "Movements - Sergels Torg" Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Movements - Sergels Torg är ett grafiskt blad som säljs hos oss på NOA Gallery i en limiterad upplaga om 75 exemplar. Bladet mäter 40 x 40 cm, kompletterad med en fin handsnickrad ram med passepartout mäter konstverket 50 x 50 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Stureplan by Larkman
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Cherry Blossom – Pink Love
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Stureplan by Larkman
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Still Floating
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Must have Chanel
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Intruder
2-7 arbetsdagar
fr. 1950 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska