Original
Såld

Kanal

Etablerade konstnärer
6500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 40 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 52 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: 300 grams akvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • ”Kanal” av Niklas Gustafsson:
  - En fin morgon, lugnet råder på kanalen, båtarna skapar just lugn och harmoni. Ett signum för konstnären Niklas Gustafssons konstnärskap. - Jag målar gärna stadsmotiv, pampiga byggnader och människorna som delar av stadens myller berättar konstnären Niklas Gustafsson om sitt konstverk Kanal. Niklas fantastiska akvarellmålningar tar betraktaren med till pampiga stadsmiljöer som är hämtade från Niklas egna närmiljöer alternativt från hans resor till andra platser runt om i världen. Stadsmiljöer är ofta förekommande i Niklas konst men man hittar också inslag av natur och marina teman.
  Unikt original i akvarell
  Niklas Gustafsson har skapat Kanal, ett original i akvarell. Konstverket mäter 30 cm x 40 cm i bladmått och levereras inramad med vit passepartout och svart tunn ram i måttet 42 cm x 52 cm. Originalet är målat på 300 gram Akvarellpapper, ett högkvalitativt akvarellpapper med mycket hög åldersbeständighet
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

New York
Original
2-7 arbetsdagar
9800 kr
Endast 1st kvar
Till Operan
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar
Löparen
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Räls
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska