2-7 arbetsdagar

Kafferep för mesar

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
3500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 21 x 30 cm per motiv
  Storlek inramad (B, h, d): 31 x 40 cm per motiv
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: 240 grams papper
 • Produktbeskrivning
 • Kafferep för mesar" av Sara w Nelin:
  Konstnären Sara w Nelin har ofta djur i fokus när hon skapar sin konst. Sara arbetar oftast med humor och lekfullhet som ledstjärna, något som är signifikant för Saras uttryckssätt även om konstverket skapas i en stund av allvar. Här har hon skapat konstverket Kafferep för mesar, ett verk som består av tre motiv som tillsammans bilder ett komplett verk. Varje verk ramas var för sig och hängs sedan bredvid varandra för ett komplett konstverk.
  Konstverket Kafferep för mesar är ett triptyk dvs ett konstverk bestående av tre delar som ursprungligen härstammar från altartavlan som har en mittdel och två flyglar. Presentationsformen kom senare att användas av konstnärer i bildskapandet, världen överk. Triptyk kan skapas och hängas i en bestämd ordning och på så sätt skapa ett komplett konstverk men ibland skapas verken för att både kunna hängas tillsammans eller som fristående verk.
  Grafiskt blad av Sara w Nelin i limiterad upplaga
  Sara w Nelins konstverk Kafferep för mesar är tre grafiska blad, skapat på ett 100% åldersbeständigt papper som mäter 21 x 30 cm per motiv, 63 x 90 cm totalt för de tre verken. Kompletterade med ram och passepartout är måttet 31 x 40 cm per verk och tillsammans mäter de tre verken 93 x 120 cm.
  Verket är limiterat och säljs numrerat och signerat av konstnären och säljs endast tillsammans.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Tårta på tårta
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Best i rasen
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Kungligt möte
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Slår knut på sig själv
Original
2-7 arbetsdagar
8500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska