2-7 arbetsdagar

Flower of the heart

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
25000 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 21 cm hög
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Glas
 • Produktbeskrivning
 • ”Flower of the heart” av Susanna Arwin
  Konstnären Susanna Arwin är främst känd genom sitt konstnärliga projekt ”Den svenska tanten” och ”Med handväskan som vapen”, konstverk med en hyllning till den starka kvinnan. Skulpturen Flower of the heart är Susannas första glasskulptur och det är återigen med handväskan i fokus. Glasskulpturen har en röd glas ros placerad i väskans mitt och detaljer av bladguld skapar ett fantastiskt djup i konstverket.
  Skulptur i glas av konstnären Susanna Arwin
  Glasskulpturen Flower of the heart är handblåst hos Orranäs Glasbruk, alla konstverk är därför unika och signerade av konstnären. Höjd på konstverket är ca 21 cm. Konstverket kan kompletteras med belysning för att ytterligare framhäva det fantastiska djupet i blåsningen.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Med handväskan som vapen
2-7 arbetsdagar
8900 kr
Olaga vapen
2-7 arbetsdagar
8900 kr
Till Sara Danius
2-7 arbetsdagar
6900 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska